top of page

Aanbod Slaaptraject

_edited.jpg

 Zijn de nachten veel te kort, start jullie dag veel te vroeg? 
Moest je er vannacht weer talloze keren uit?
Slaapt jouw kind alleen in de draagzak of op de borst? 

Als je dit leest, ben jij waarschijnlijk een oververmoeide ouder.

Het slaaptraject biedt ouders en kinderen een liefdevolle en responsieve oplossing voor slaapproblemen.

 

Met oog voor jouw kind en zijn behoeften werken we toe naar een gezond en passend slaapritme. Ik zal je nooit adviseren de deur achter je dicht te doen en je kind te laten huilen.

 

Niet het slapen, maar de scheiding van vader of moeder is vaak wat weerstand opwekt en dus gaan we zorgvuldig om met deze behoefte.

 

Het welzijn van je kind staat voorop en samen brengen we de nachtrust weer terug in het gezin.

Het slaaptraject helpt bij 95% van de families binnen 2 weken.

Dus stop met uitstellen en start met slapen!

Met kennis over de neurofysiologie van het slapen en de medische achtergrond om fysieke obstakels tijdig te diagnosticeren onderscheid het slaaptraject zich van talloze andere interventies.

Dit unieke traject is gebaseerd op jarenlange medische scholing en praktijkervaring met (oververmoeide) ouders en kinderen.

Ik biedt niemand een one-size-fits-all oplossing, omdat die gewoonweg niet bestaat.

 

Slaapproblemen los je niet op met trucs of het simpelweg volgen van een schema, maar met inzicht in de oorzaak achter het probleem en een op maat gemaakte oplossing. 

 • "Ik heb er nu geen tijd voor"
  Je ziet als een berg op tegen de training en de tijd die het je kost. Wist je dat de meeste gezinnen binnen 1 week al resultaat zien?
 • “Ik ben bang dat ik onze (vertrouwens)band schaad”
  Het slaaptraject streeft naar het behouden en versterken van de binding tussen ouder en kind. Veiligheid, geborgenheid en nabijheid zijn de 3 kernwaarden die het hele proces door gerespecteerd worden. Traantjes zullen komen, maar jij bent er om je kind er doorheen te helpen en te troosten.
 • "Ik kan dit niet alleen"
  Geen punt, dat hoeft ook niet! Je wordt het hele proces ondersteund door me. Je staat er niet alleen voor!
 • “We hebben al zoveel geprobeerd en niks werkte”
  Met mijn medische achtergrond onderscheid ik het kind dat fysiek nietkan (door)slapen van het kind dat moeite heeft het slapen aan te leren. Je krijgt bij mij geen standaard schema, maar een op maat gemaakt schema waarbij zowel fysieke oorzaak, emotionele oorzaken, gezinsdynamieken en omgevingsfactoren worden mee genomen in de analyse van je kind. Zo worden er geen onnodige investeringen (tijd, geld en moeite) gedaan wegens een beperkte visie op de oorzakelijkheid achter slaapproblematiek.

Wat weerhoud je nog?

bottom of page